2009-12-31
22:41:26

vissa är fan dumma i huvudet

kollade på inglorious basterds igår, tyckte det var en väldigt bra och lite smårolig film med ett sjukt bra slut haha. dock har jag lite svårt för det där med hitler och nazism och sånt för tycker det är så obehagligt för jag blir så arg bara av tanken på det.

alldeles nyligen bildades en "nytt" nationalsocialistiskt parti i sverige som heter "svenskarnas parti". tidigare hette dom folkfronten och innan det nationalsocialistisk front. dom sistnämnda har nog de flesta i sverige hört talas om. i alla fall så står det så här som deras allra första punkt som sammanfattar deras politik:

"1. Sverige skall även i framtiden vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare."

detta tänker jag inte ens kommentera annat med än att vissa människor är totalt dumma i huvudet, okunniga och helt enkelt pinsamma ursäkter för vad de kallar "etniska svenskar".

och deras så kallade partiledare daniel höglund är ingen partiledare, jag vågar inte ens skriva vad han är men jag hoppas i alla fall att hans mamma skäms för honom.

jag har INGEN som helst sympati för människor bland mig som talar illa om så kallade "invandrare". många säger att det är invandrarna som vi ska skylla på för all arbetslöshet och andra tråkigheter i samhället. jag kan ju säga såhär, min familj har drabbats av arbetslöshet i TVÅ omgångar de senaste 8 åren, och även fast detta varit jobbigt och frustrerande så skulle jag ALDRIG i livet skylla detta på invandrare.

jag använder heller inte ordet "neger" när jag refererar till svarta människor. jag tycker att det är ett otroligt fult ord och inget som en civiliserad människa använder sig av. jag vet så många tjejer och killar i min bekantskapskrets som använt detta uttryck när det pratat och jag har då skämts för mina bekanta.

själv är jag en allmänbildad, smart & intelligent människa och jag tycker faktiskt att jag har rätt att tycka att jag är bättre än de tjejer och killar jag känner som använder sig av ett sådant fult ord. en fråga ställer jag er kära flickor och pojkar, KOMMER NI LÄRA ERA BARN ORDET NEGER VA? nej, jag trodde inte det. för om ni gjorde det så skulle jag skämmas ännu mer för er. och ni borde skämmas för er själva.

försöker inte på något sätt visa hur en så bra moralisk människa jag är för det är jag inte i alla lägen. det jag vill är att förstå hur människor som de i svenskarnas parti, och andra människor som tycker så illa om invandrare och utländska svenskar, över huvudtaget kan sova om nätterna. vad är man för sorts medmänniska om man har sånna här åsikter? jag fattar verkligen ingenting utan skäms bara för dom. ni är äckliga white trash. ni är pinsamma och hemska människor med ett kallt kallt hjärta.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: