2009-10-31
17:32:49

alla helgons dag 2009

vart en lagom händelserik dag idag. tog en välbehövlig sovmorgon imorse och åt sedan frukost vid vårt nya köksbord. sen blev det till att packa ihop massa kartonger och annat skräp som dykt upp sedan IKEA-turen igår. efter det satte vi ihop vårt nya soffbord och hann sen med en hel del städning. nu är köket som nytt i alla fall, likaså badrummet. badrummet behöver lite kakeldekorationer bara sedan är det klart!

sen var vi en sväng till blomsterlandet och handlade lite blommor och krukor till köket, blev dyyyrt som fan. handlade för över 500 kr, lite dyrt tycker jag. menmen, nått sånt behöver vi inte köpa mer i alla fall. köpte även några talgbollar till trädet utanför köksfönstret, man måste ju va snäll mot dom små liven hehe.

sen blev det en promenad längs kyrkogården här uppe. MASSA folk där alltså, ja det är ju en sådan dag. och jag blev ju som jag alltid blir när jag går på kyrkogårdar, så himla berörd så stod där och grinade som värsta fjollan. pinsamt..

nu ska L snart iväg på fest hos någon kompis. för min del blir kvällen lugn. skulle vart på en rosa fest uppe på frödingshöjd nu ikväll, men av olika anledningar blir det inte så. men hoppas de andra har skoj i alla fall!

har numret till störningsjouren redo i alla fall. vi har en granne som är totalt jävla störd för han fattar inte att man inte kan spela musik så det dånar i väggarna när klockan är två på natten.
2009-10-31
15:24:06

operation: uppdatera vår lägenhet

egentligen borde det väl finnas en före-bild här också hehe men det får duga såhär.

köpt bord & stolar + dynor samt ny lampa på IKEA. idag var vi även en tur till

blomsterlandet och handlade blommor & krukor. så nu är det såhär fint i köket!

2009-10-30
11:51:47

asos beställning








var ett tag sedan jag beställde något från asos.com nu. kanske för att det har blivit så djävulskt dyrt att returnera saker därifrån.. senast jag returnerade något fick jag betala 150 jävla spänn för att skicka det. helt stört! men vad ska man göra liksom.. så jag varnar er, var säkra på storleken innan ni beställer därifrån, det kan bli ruskigt dyrt att skicka tillbaka kläder och sånt.

denna gången vågar jag mig dock på en beställning. denna skönheten är påväg hem till mig just nu! tror den kommer bli jättefin på.
2009-10-30
09:30:16

fredagsnöjen

uppe tidigt idag, tvättid är det nämligen. annars skulle vi fortfarande sova båda två hehe för vi är lediga idag! därav känns det som lördag. men icke.. ska pyssla lite här hemma sen tar vi bilen och drar ut på äventyr hehe. ska upp till skolan först och skriva ut lite papper, ska försöka få sålt min balklänning, hoppas hoppas.

sen blir det en runda runt i alla möbelaffärer i denna bygd. ikea bland annat.. in på gina tricot och lämna tillbaka en tröja också, att jag aldrig lär mig. på ikea ska vi köpa soffbord samt köksbord med två stolar. in på colorama också och leta efter kakeldekorationer.

lunch på subway blir, fick nån kupong med biobiljetterna igår så det är lika bra hehe. men det gör inget för subway är asgött så!
2009-10-29
16:00:50

en helt vanlig dag i skolan

i min klass får vi inte ens fika utan att det ska diskuteras något.

2009-10-29
12:47:31

leka dagis

ännu mera dramatisering. denna gången ska vi dramatisera en vanlig dag på förskolan.

malin & cecilia i min studiegrupp.

2009-10-28
20:47:43

juljobb

åker ju till åmål igen på söndag, har praktik i 3 veckor så det blir att åka dit igen. 3 veckor är den längsta period vi haft tror jag, tror inte vi haft någon så lång period. nästa period är i mars någon gång då vi har hela 5 veckors praktik. det är långt det! dock ska jag förmodligen byta praktikplats då till någon förskola här i karlstad. men tyvärr är det inte så lätt att få praktik här, lär väl förmodligen hamna utanför stan någonstan. och då kvittar det dessvärre, då kan jag lika gärna va i åmål.

sen efter praktikperioden nu så är det ungefär 5 dagar i karlstad sen åker vi till paris. efter den resan är det ungefär 2 veckor och sen åker jag till åmål igen. ska jobba på ICA under jul & nyår så det är det som hägrar. saknar jobbet en aning kan jag säga.. kanske för att jag är så pass skoltrött som jag är just nu.. fy fasen.. men jag får nöja mig med att förhoppningsvis jobba arslet av mig under julen så länge. pratade med schemaansvarig förut och får nog schemat nästa vecka någon gång!
2009-10-28
13:17:42

hösten 2009

var så himla fint väder igår så vi tog en långpromenad runt kroppkärrsjön. vackra

karlstad!

2009-10-28
11:35:26

onsdag i karlstad

tidigare: ledig idag också så det blidde lite sovmorgon. långdusch & ansiktsmask, lovely!
nu: städar & plockar här hemma.
senare: göra lite ärenden, kika på biggest loser & so you think you can dance.
ikväll: träna? bonde söker fru & grey's anatomy!
2009-10-27
14:27:27

paris: uppdatering

idag är det totalt 32 dagar kvar tills jag & L tar vårt lilla pick och pack och drar till paris i 6 dagar. mycket är redan klart och redan betalt såsom hotell & tunnelbanekort. det vi har kvar är att beställa biljetter till versailles, ni vet det där stora slottet utanför paris som marie antoinette bodde i.

versaille kan jag personligen inte missa att se när vi är i paris. jag ÄLSKAR sofia coppola's film om marie antoinette (med kirsten dunst i huvudrollen) från några år tillbaka. har sett den flera gånger och det lär nog bli minst en gång till innan vi åker hehe. så jag måste helt enkelt se slottet hon bodde i.

funderar även på att boka in en liten annan grej att göra när vi är i paris. tänker dock inte säga nått till L om detta om det blir så, hihi i love surprises!
2009-10-27
09:56:51

tisdag i karlstad

tidigare: sovmorgon eftersom man är ledig idag, gött eller!
nu: nyhetsmorgon & kaffe.
senare: promenad i höstsolen, göra lite ärenden!
ikväll: ett pass zumba cardio-party. resten är oplanerad..

2009-10-25
21:26:45

welcome back happiness

så bra som jag mådde under lördagen, både ensam med L och tillsammans med honom & hans släkt, har jag nog inte mått på mycket mycket länge. det kändes ända in i märgen alltså, ren harmoni & en lycka som jag knappt kan känna igen längre.

2009-10-25
16:39:19

en massa släkt

igår var en himlans lång dag alltså. börjar med att gå upp tidigt och käkar frulle + dricker kaffe. sen blev det bussen till stan. L skulle vaccinera sig så det gjorde han, liiiite ont i armen hade han efteråt hehe jodå! lät så jädra stöddig när jag varnade honom hehe. 1 down, 1 to go då, jag ska la vaccinera mig så fort jag får möjlighet.

gick runt och kikade lite i affärer bland allt folk på stan. köpte nya hörlurar till mobilen, vet dock inte hur nöjd jag är med dom än. är så jädra kräsen när det gäller ljudet i sånna där hörlurar, är inge kul att lyssna om ljudet suger liksom. helst vill jag ha ett par nya orginalhörlurar till mobilen men dom går loss på 479 kr och det är bara för mycket liksom.

shoppade även en röd tröja, haha en likadan som jag tidigare köpt och sedan lämnat tillbaka. kan inte riktigt bestämma mig va.. sen blidde det ett halsband också, ett sånt där långt. hade kostat 199 kr köpte det för lite under halva priset så det var det la värt. ett nytt duschdraperi blidde det också. ett svart skärp med små nitar också från monki, 180 spänn lite oförskämt dyrt men var så snyggt så kunde inte låta bli vaa..

mat på cafét i duvan-huset. bakad potatis, så jävla gott alltså!

hem och vila lite sen blev det bilen ut till landet hehe, nämen hem till L's moster med familj + L's bror & kusiner och jag vet inte hur mycket släkt hehe. fick träffa L's lilla kusin victor också, himla skön 6-årig kille som tycker mycket om dataspel och transformers haha. så roligt fick mig att sakna mina förskolebarn så himla mycket!

jag: "men hur gammal är du då victor?"
L: "han går i förskolan sofia.."
victor: "men halllåååå, ser jag ut att vara 4 år eller?!?"

rödvin, potatisgratäng, oxfilé och massa annat gott och hela eftermiddagen + kvällen gick. hann tjata en himla massa om karlstads universitet, resor och barnuppfostran innan det blev en omgång TP innan vi åkte hem vid elva typ. galet trött men hade haft en himla trevlig kväll så somnade mer än nöjd!
2009-10-25
14:11:28

söndag i karlstad

så var denna helgen nästan över då. vad det går fort.. men det gör ingenting för då går dagarna fortare fram till 26 november då vi åker till paris, längtar som bara den!

sitter uppe på skolan nu i en studiecell. har läst lite bok och pysslat med lite andra saker också. sökt ett jobb bland annat.. ÅÅÅH vad jag vill ha det jobbet, vad dom än kan erbjuda! nu får vi vänta  i 3 veckor typ och sen se om de hör av sig. har nog inte vela haft något så mycket som detta nu på ett bra tag! spännande spännande!

ska upp till frödings en snabbis snart och greja lite, sen blir det bussen till norrstrand igen och äta god mat (gör vi alltid på söndagar, lovely!) och efter det inleda vårt lilla inredningsprojekt. vi börjar med badrummet gör vi, det kan behövas haha! nytt duschdraperi + massa städ & plock blir det till att börja med idag.

ingen träning idag dock, skulle gått på powerstep men motivationen infinner sig inte riktigt. istället blir det en promenad i höstrusket, det är alltid trevligt ändå!

ikväll blir det love actually på tv:n, vilken underbar film det är!

2009-10-24
10:36:22

lördag i karlstad

tidigare: uppe djävulskt tidigt för att vara en lördag.
nu: frukost med L, myys!
senare: stan större delen av dagen.
ikväll: middag med lite släkt.
2009-10-23
14:55:48

duktigt!

bra GJORT av dom. ingen politiker vid sina sinnens fulla bruk kan stödja den artikeln. den artikeln strider mot yttrandefriheten så det sjunger om det. blev så himla ledsen när jag läste artikeln i fråga.. varför kan vissa människor inte förstå att många olika religioner i sverige bidrar till ett mångkulturellt & blomstrande samhälle?

2009-10-23
11:51:21

bodystep

var på ett nytt pass igår på sats som hette bodystep. som powerstep fast utan hantlar & skivstång. och JÄVLIGT mycket jobbigare.. tjena, vadå blodsmak i sista låten eller? det var en gästinstruktör så det är la inget pass de har annars i karlstad. kul var det!

vi körde också nått som kallades för speedstep och sen topstep. aldrig hört talas om.. men det visade sig att det inte var så svårt att räkna ut vad det var när man väl hörde musiken. speedstep är alltså steg som gör att man steppar så fort man bara kan, typ springa med höga knän och så. topstep är väldigt lätta stepsteg men till ett sjukt högt tempo i en lång låt. trodde jag skulle smälla av.. haha!
2009-10-23
10:47:19

helgen som är

sjuuuukt jobbigt att gå upp imorse. kanske berodde på att gårdagen var allmänt skit och jag helt enkelt inte pallade med en dålig dag till. men än så länge känns det som nya bra tag här!

ska snart göra mig iordning, sen blir det till att hjälpa L med sin opponering som han har på universitetet idag. sen ska vi cykla upp dit. jag passar på och springer upp till frödings och grejar lite medans han har opponering. sen blir det hem igen.

promenad senare och efter det ska vi käka sushi på någon restaurang på herrhagen. jag är liiite skeptisk mot den maten men L menar att det är jättegott så jag får i alla fall prova hehe. pilgrimsmusslorna vi åt förra veckan blev jag besviken över, dom smakade som bläckfisk typ - alltså INGENTING. så dom gillade jag inte hehe.

idol ikväll såklart, ska nog sällskapa med en liten godispåse också hehe!

imorgon blir det staden en sväng. L ska vaccinera sig mot influensan. jag ska också vaccinera mig eftersom vi ska ut och resa och då är det inte smart att riskera att bli sjuker. men jag får snällt vänta på att alla riskgrupper ska vaccineras först.. så medans han vaccinerar sig, lär väl ta minst en timme, så går jag runt på stan en sväng. ska försöka hitta ett par nya hörlurar till mobil-mp3:n.

sen ska vi ut till sola returen och kika lite. behöver en byrå! sen blir det hem och ta det lugnt ett tag innan vi ska på middag med lite släkt till L. spännande!

 

2009-10-22
13:53:21

torsdag i karlstad

tidigare: vart i skolan på föreläsning/seminarium. upp till frödings och hämtat kläder & lite annat.
nu: mellanmål + msn + mys med L.
senare: till stan och fika med marielle. sen direkt till sats för lite powerstep.
ikväll: mammas pojkar på tv:n, kanske inlåst och ett avsnitt southland.
2009-10-20
12:15:25

bäst just nu



självklart tycker jag denna versionen är sjukt bra! fick rysningar när han
körde den på idol förrförra veckan.

2009-10-20
07:51:42

tisdag i karlstad

tidigare: såhär tidigt har jag nog inte vart uppe på evigheter..
nu: frukost!
senare: skolan, läsa boken!
ikväll: satsafro.
2009-10-19
21:16:20

idol 2009 - we are the world

tycker detta var sjukt bra gjort alltså. rysningar där med!

2009-10-19
15:47:55

lady gaga - bad romance



nytt från lady gaga, lika hett som alltid!

2009-10-19
14:16:01

"i would love to give you a ride!"

har börjat kika en massa på gossip girl de senaste veckorna.
och jag är typ kär i chuck bass.


2009-10-19
12:08:01

tur man har koll liksom

jaha, så var man i skolan då. hade totalt missuppfattat tiderna idag så trodde vi började klockan ett, men icke. fick sätta mig på bussen fort som attan imorse och vara med på halva föreläsningen. tycker jag var duktig som åkte upp ändå hehe! det lilla jag hann höra på var intressant iaf. kan ju konstatera att barn är smarta små varelser.

på tal om barn, säger ett STORT GRATTIS till johan & jessica som nu fått sitt första barn, en liten kille, så roligt!

idag har jag också sagt upp min lägenhet på frödingshöjd. ett helt nytt liv som börjar nu, ska bli obeskrivligt spännande kan jag säga.
2009-10-19
09:38:51

måndag i karlstad

tidigare: kaffe!
nu: kollar facebook, morgonmyser med min L.
senare: skolan och läsa boken. hem och kika posten. skolan igen för föreläsning om maktstrukturer i förskolan.
ikväll: träning på sats färjestad, blir powerstep!
2009-10-19
09:33:53

i skolan

en bild från när vi hade dramatisering i skolan förra veckan. lina var så jäkla rolig!

 

2009-10-18
17:14:44

min fina rosa

här har vi min fina rosa nya cykel, visst är den söt? * ler *

2009-10-18
12:59:32

söndag i karlstad

blidde ingen skola för min del idag, alldeles för trött imorse hehe. så vi tog en sovmorgon och sen åt vi en megafrukost och gick sen ut på en likadan promenad som igår, gott det! trött som aset är jag dock idag vilket inte är kul alls så jag gick mest och klagade för L hur trött jag var på att gå hehe.

nu ska han plugga lite matte (han läser matte B på komvux, kul liksom haha..) och jag ska nog dra ett avsnitt gossip girl. i eftermiddag blir det träning på sats, 45 min på crosstrainern blir det för mig. ingen lust med pass idag så jag kikar lite på tv:arna som de har framför cardiomaskinerna på sats, så jävla gött haha!


promenad längs klarälven, vad jag älskar denna stad!

2009-10-17
18:54:21

dagen idag

hela dagen har det känts som det vart söndag idag, konstigt kanske beror på att man var ledig igår också, då kändes det som lördag. dagen har varit lugn.. var uppe tidigt med hjälp av en stor kopp kaffe hehe sen tog jag bussen upp till skolan och satte mig i bibblan ett tag. läste boken och kollade massa grejer inför paris. längtar så jag tror jag dör!

sen har jag vart hemma hos L och kikat på harry potter, lika kul som alltid hehe! nu kom vi precis hem från en promenad runt norrstrand (gud vad jag älskar detta område alltså!) & längs klarälven. handlade grönsaker på ICA så nu ska vi strax göra mat. lyxar till det ikväll och gör pilgrimsmusslor med wokade grönsaker. har aldrig ätit musslor förut så detta ska bli sjukt spännande alltså! återkommer med redovisning hehe..

imorgon blir det bibblan igen ett par timmar, träning på eftermiddagen och sen hem och ta det lugnt resten av dagen.

magkatarr eller magsår finns det funderingar om också. jag mår inte bra just nu..
2009-10-15
08:13:13

torsdag i karlstad

tidigare: liiiite enklare att gå upp idag, men kaffe ändå liksom!
nu: precis upptäckt en väldigt skum insättning på 2000 kr på mitt konto.. what?!?!
senare: skolan, först seminarium ska dramatisera haha. sen blire studiecell i en timme eller två för att läsa om förskolebarns gemensamma lekar.
ikväll: powerstep på sats!
2009-10-14
08:15:51

onsdag i karlstad

tidigare: upp och hoppa, så jävla trött. kaffe!
nu: kikar facebook, strax gå till bussen.
senare: skolan med föreläsning & grupparbete. sen träna, bodyjam kanske!
ikväll: inte mö du, sova!
2009-10-13
21:42:32

min premiär på satsafron

kom hem från sats för en liten stund sedan, var och provade satsafron. det var jättekul! helt galet att röra sig sådär, inget center där inte haha. och ingen dansetikett heller verkade det som så dansade in i folk hela tiden, irriterande. som sagt det var kul men imorgon kommer nog inte min rygg va så glad på mig misstänker jag. har verkligen ångest för det alltså.. men det kanske inte blir nått heller..

en sak är i alla fall säker: nästa gång blir det skor på!
2009-10-13
14:10:42

tisdag i karlstad

tidigare: hämtade nya fina rosa cykeln på våxnäs. maaat!
nu: blire till att läsa om "barnpsykologiska fasetter".
senare: intervjua min mormor för ett skolarbete. kika på project runway S06E08? träning, afrodans på SATS!
ikväll: hell's kitchen S06E13, älskar det programmet!
2009-10-13
12:16:51

in a perfect world..

.. i would do nothing wrong.
2009-10-09
21:58:03

if i had a million dollars

den är sällan man önskar att man vore rik
som när man går in HÄR!
2009-10-09
19:06:58

fredag i åmål

så var det fredag igen då. första fredagen på länge som jag inte är hos lars.. och jag har inte vart hemma i min lägenhet på evigheter, säkert över 1 månad sedan senaste natten där. och det lär inte bli något sånt denna helgen heller iaf. imorgon åker jag till kd igen, när jag kommer fram ska jag hem till lars och hämta lite grejer som jag lämnat där, sen blir det ner till stan en sväng måste ha ett diadem och så ska jag lämna tillbaka en tröja som jag köpt behöver inga fler svarta tröjor hehe. sen blir det hem till mig och göra mig iordning för kvällen. vet inte riktigt när jag tar bussen till martina, ska sikta på halv tre iaf.. men det lär bli stressigt värre ju..

eftersom jag är i åmål idag blir det inte många växlar ikväll. ska kika på IDOL och allt annat sköj på tv:n. packa en massa och sen gå och sova och hoppas på att natten går fort.

tidigare idag var jag på stan en sväng, eller ja stan och stan, det är inte mycket till stad hehe. men lite finns ju i alla fall.. köpte nytt nagellack som är hallonrött, jättefint! sen blidde det en röd läppänna (tänkte köra på antingen röda eller rosa läppar imöra liksom!), en ny svart kajal från estée lauder som hade kostat 150 kr men jag fick den för 50 kr det gillar jag hihi! lösfransar blidde det också. hårfärg också är trött på min urvattnade bruna färg som numera är brunröd, iisch!
2009-10-09
17:15:49

den utlovade knappen kommer hära

bloglovin
2009-10-09
12:26:42

inte tjuvkika!

.. jodå, det tycker jag ni ska göra. klicka HÄR så får ni se lite korta klipp från idolernas repititioner inför kvällens show. jag har mina favoriter såklar och dom är:

eddie, mariette & calle.

eddie för att han är så himla söt haha, mariette för
att jag gillar hennes stil och calle för att han är BÄST!
2009-10-09
11:50:52

ego girl

dagar som dessa behöver jag lyssna på låtar som denna.

2009-10-09
02:23:29

följ mig

Följ min blogg med bloglovin
2009-10-09
02:03:16

där allt började

sådärja, efter en liten tur till blogger.com är jag tillbaka på blogg.se, av olika anledningar.. men lite ombyte förnöjer, som man säger hehe. kommer snart lägga upp en knapp som ni kan använda för att lägga till mig på bloglovin, det är ju lite fiffigt det!