2009-11-25
18:33:11

dagen före

så var det dags då, äntligen! håller på att packa nu här hemma.. känns som man inte har någon koll alls på vad som ska med ju. skrämmande.. L är och tränar nu i alla fall. när han kommer hem blir det lite tv-tittande och mys i soffan, sen hoppar jag in i duschen och sen blir det sängen. vi åker klockan 03 inatt, kommer va astrött. men vi har laddat med kaffe och energidryck så det ska allt gå.

ha det gött så hörs vi nästa vecka!
2009-11-24
20:26:03

tisdag i karlstad

blir inte så mycket uppdatering på denna blogg denna veckan tyvärr. har fullt upp med att skriva VFU-paper och greja en massa inför paris.

nu har vi i alla fall fått prioriterad ombordstigning på flyget. då får jag en betydligt större chans att få bestämma min sittplats själv och därmed bota min flygångest lite hehe.
2009-11-23
16:29:57

ny vecka, nya tag

fattar inte varför men jag fortsätter läsa bloggar som jag blir irriterad av. sjukt.. masochist?

måndag igen då, och i karlstad denna gången vilket är underbart! har vart i skolan idag ett antal timmar. VFU-uppföljning och föreläsning. tjatigt som bara den.. menmen. sen var jag uppe på frödings och hämtat lite mer grejor och kläder.

imorgon är jag ledig men då ska jag plugga i alla fall, hela dagen. likadant på onsdag, förutom en timme eller två då jag ska ta en fika med marielle, ska bli sköj!

resterande tid under början av denna veckan blir det packning inför paris, vi åker på torsdag, iiih!
2009-11-23
08:31:52

måndag i åmål

tidigare: sjukt jobbigt att kliva upp ur sängen. blev ju inte lättare av att man hade dretont i halsen heller.
nu: kollar facebook och pussar på L.
senare: bussen upp till skolan, ska va där hela långa dagen.
ikväll: PLUGGA.

2009-11-22
16:45:33

paris: uppdatering


vädermässigt ser det ju inte alltför bra ut liksom, SUCK.

2009-11-22
12:21:19

söndag i karlstad

tidigare: sovmorgon till elva, det var välbehövligt alltså! ätit frukost för första gången på tre veckor, mums.
nu: har världens huvudvärk, L försöker bota detta med att tvinga i mig massa vatten, hoppas det hjälper!
senare: plugga lite tror jag. iväg och handla.
ikväll: färga håret, kolla film.
2009-11-21
19:47:12

en lugn lördag kväll

nu är jag äntligen tillbaka i karlstad då, fantastiskt verkligen! igår gjorde vi inte mycket annat än myste och bara umgicks, var och handlade en sväng och sen inte mycket mer. idag har det också vart lugnt som jag tidigare nämnt. bläddrade lite i boken, mer plugg än så blev det inte. sov middag tillsammans i över 2 timmar förut, gott hehe! även fast jag inte haft världens längsta dagar på praktiken så är jag ändå helt slut nu. imorgon blir det sovmorgon för hela slanten i alla fall.

morgondagen blir lugn. ska la plugga lite då med. färga håret. handla. ja lite sånt..
2009-11-21
16:16:49

lördag i karlstad

tidigare: blidde ingen sovmorgon, en viss person väckte mig närmare nio. till stan en sväng: kikade på continental-marknaden, hittade en skitsnygg tröja och ett par leggings på monki som skrek mitt namn. men köpte inget hehe. mat här hemma.
nu: kollar mejlen och ska strax plugga.
senare: plugga.
ikväll: mera god mat & mys, det ni. känns mycket bättre än nån jädra feeeeest, som det så fint heter tydligen.
2009-11-21
13:38:52

the carrie diaries

tror det var förra året någon gång som jag skrev på min förförra blogg om candace bushnell's planer på att skriva en bok om carrie bradshaw, från när carrie gick i high school. har inte hört något om detta sedan dess men nu verkar det som att det kommer bli av.

boken, som ska heta the carrie diaries släpps 27 april 2010, detta är bara några veckor innan sex and the city 2 går upp på biograferna. självklart ska jag se filmen, och boken MÅSTE läsas. boken kommer handla om carrie's allra första kärlek (jeremy tro? som ett avsnitt i serien handlar om..), hennes relation med sin mamma och mycket annat som man gått och undrat på hihi.

27 april, skriv upp det va!

2009-11-20
13:42:16

tradera auktion #2, klänning från RARE



har lagt upp ännu en klänning på tradera. bara använt den en gång men är inte
helt nöjd med den då den inte sitter så bra på mig. klicka HÄR om ni är nyfikna!

2009-11-20
12:11:16

fredag i åmål/karlstad

så är dagen äntligen här, dagen jag längtat efter de närmaste 10 dagarna, om inte mer. idag åker jag äntligen hem till karlstad igen, no more åmål på ett par veckor minst, thank god! tråkigt att sluta på praktiken såklart, men det blir ju fler sånna perioder snart så.

ikväll har vi inget särskilt planerat. ska bara ta det lugnt och mysa. när jag kommer fram ska jag först upp till mig på frödings och hämta lite grejer. sen flyttar jag tillbaka in på norrstrand igen, underbart!

helgen är i stort sett oplanerad helt och hållet. jag ska ha sovmorgon varje dag, det är det enda som är bestämt hehe.
2009-11-19
18:50:23

idol imorgon




i morgondagens veckofinal ska mariette bland annat
sjunga "ängeln i rummet", tror det kommer bli magiskt.
2009-11-19
12:05:42

paris: uppdatering


nu är det inte långt kvar alls tills vi sitter på planet till paris, närmare besämt endast 1 vecka! tiden har gått förvånansvärt fort sedan vi bokade i början av oktober. snart är det alltså dags.. börjar nu fundera över lite packning och sådär, har dock ingen koll på vad jag ska ha för kläder på mig. det kommer garanterat vara över 10 grader varmt, vad har man på sig då? funkar skinnjacka? vinterjackan blir ju alldeles för varmt alltså.

har haft lite krångel med våra transferbiljetter då sidan vi bokade dem på har kollapsat totalt. men nu verkar det dock som att det löser sig. hade vart lagom roligt att behöva betala 52 euro igen liksom.. det var tur att jag spontant gick in och kollade vår bokning under helgen. vad hade vi gjort annars..

L har aldrig kört till skavsta förut så vi ska låna en GPS av svärmor och svärfar, det var snällt! ställer bilen på långtidsparkeringen alla dagarna. bensin + avgift för parkering går på ca 500 kr/person vilket är väldigt billigt, hade varit ruskigt dyrt att annara första ta tåget/bussen och sen flygplatstransfer till skavsta. tur man har tillgång till bil då liksom.

växla pengar blir det till att göra i början av nästa vecka. har dock ingen aning om hur mycket man behöver ha med sig. har räknat på 7000 kr.. den summan är ju lite till överdrift men man kan ju alltid växla tillbaka sen.

 

2009-11-18
21:42:41

jay sean ft. sean paul & lil' jon - do you remember

och till dagens besvikelse. gillar inte alls denna låten.. ääääälskar hans

"down" så hade hoppats på att nästa låt skulle vara i alla fall nästan lika

bra, men icke. suck..

2009-11-18
20:19:06

tradera auktion, klänning/topp från h&m



auktionen på min slutsålda klänning från H&M går ut imorgon, klicka HÄR för att lägga ett bud!

2009-11-18
15:24:56

ett ovärderligt budskap


jag är fin, och du är fin
mamma, pappa och min kanin
vi behövs
alla här
precis som vi är


- en sång vi sjöng på förskolan idag.

2009-11-18
13:12:17

rea på bangerhead.se

min favoritsajt när jag ska köpa frisörprodukter till håret är denna sidan, kanoners!

just nu har de en stor utförsäljning av vissa märken, allt i rean kostar 99 kr, vilket är

tokbilligt tycker jag. klicka HÄR för att komma till rean!

2009-11-17
15:51:23

svininfluensan


alltså, jag tycker detta med vaccinet & vaccinering för svininfluensan har SPÅRAT ur totalt. är vaccinet farligt eller? jag fattar ingenting. läkare skickar hem sjuka människor och avfärdar dem, vad händer - människor dör.

själv vill jag mer än gärna vaccinera mig. nästa vecka ska jag sitta i ett trångt ryanair-plan med 100 pers tätt inpå mig. tror inte risken att bli smittad är större någon annanstans. sen ska jag även till ett land där det hittills har varit 44 dödsfall av svininfluensan, en sjukt hög siffra. jag är inte den som är direkt hispig vad gäller sjukdomar och bakterier och smittor och sånt där, men det där med att sitta i ett flygplan i detta läge känns inte så himla bra. så på måndag tänkte jag ringa till min vårdcentral i karlstad och höra om det finns någon möjlighet att bli vaccinerad. man kan ju alltid hoppas..







2009-11-17
12:52:36

tisdag i åmål


tidigare
: VFU med vikarier, gick väl sådär tycker jag. barnen lekte frisör med mig så jag fick håret borstat och flätat, haha dom är så goa!
nu: precis pluggat lite, ska käka lite nu.
senare: mera plugg.
ikväll: gossip girl maybe?

2009-11-17
11:15:26

rihanna - russian roulette

 

och här har vi då videon till låten. har lyssnat på denna låten en hel del den

senaste tiden och diggar den verkligen! videon är ruskigt snygg också, som

vanligt när det gäller denna damen.

 

 

2009-11-16
23:38:16

shakira ft. lil' wayne - give it up to me



klicka HÄR för att se videon till nya singeln. bra låt!

2009-11-16
16:10:04

sista veckan i åmål

måndag igen då. har varit på praktiken som vanligt, men började tidigare idag så var med på frukosten. mysigt värre! nytt barn på avdelningen också så får vara med och se hur en inskolning går till, alltid spännande det hehe. imorgon är det mera praktik, dock inga ordinarie personal där så får vara med vikarier hela dagen. får se hur det går..

denna veckan bjuder på en massa praktik såklart, en del packning då jag åker till karlstad på fredag eftermiddag. ska väl även hinna med att plugga en del också. har ett paper som ska lämnas in den veckan jag är i paris så får se till att lämna in det innan jag åker dit. nästan en hel bok att läsa också, mindre kul men vad ska man göra.

helgen vet jag inte vad den bjuder på riktigt. ska först och främst bara vara med L och ta igen all den tid vi missat när jag vart i åmål. var väl även tal på ett biobesök med björn & rebecka också, men vet inte hur det blir med den saken.

nu väntar några nervösa dagar också, hoppas på ett telefonsamtal..
2009-11-16
12:49:52

måndag i åmål

tidigare: VFU, började tidigt för en gång skull, morgonmys! telefonkö..
nu: biggest loser på datorn, läser bloggar.
senare: lite sims tror jag hehe.
ikväll: inte mö alltså, ringa L och höra hans röst en stund, lovely!
2009-11-15
17:12:44

jimmy choo for H&M







jaa H&M låtsas ju inte om att det är lågkonjunktur haha. som säkert alla vet vid detta laget så släpptes denna nya kollektion på nätet och i utvalda butiker i lördags. såklart så är det mesta slutsålt på nätet, big surprise. med tanke på priserna så fattar jag inte varför folk vill köpa dessa plagg, en del av dem ser ju helt knäppa ut. det finns bland annat en gräslig grå mockaklänning för 2000 kr, hallå det är ju helt sjukt.

skulle jag köpa nått så vore det denna paljettcardigan som jag tycker är jättefin! men med en prislapp på 999 kr så skulle jag nog inte ens köpa den om jag hade jobb.
2009-11-15
14:43:39

paradise hotel








kunde dom inte hitta lite snygga människor eller? inte fräschast
på jorden om man säger så. jaja, man lär ju KOLLA i alla fall hehe.
2009-11-14
13:02:24

chris brown - crawl

vad ska detta föreställa då? det är ju rätt tydligt vem han sjunger om men..

2009-11-13
16:05:34

nytt från lady gaga









lade ju upp videon till "bad romance" igår. HÄR kan ni lyssna på vad som väntas vara hennes nästa singel. den kräver nog ett par lyssningar alltså men visst svänger det!
2009-11-13
11:59:26

fredag i åmål

tidigare: kort VFU. bara lite mys med barnen och sedan samtal med handledaren. ringt ett par nervösa samtal.
nu: är lyrisk över mina omdömen från min handledare, they loooove me! är SÅ glad nu, fab!
senare: kaffe & mat. sen lite the sims hehe, är i en period nu..
ikväll: idol med mamma.
2009-11-12
20:33:36

lady gaga - bad romance

videon till nya singeln, enjoy!

2009-11-12
13:59:06

paranormal activity

jag och L kollade på en så jäkla läskig film i söndags innan jag åkte till åmål, paranormal activity heter den och den är precis lika äcklig som medierna säger. var inte beredd på detta då de senaste rysarna jag sett vart skitlarviga.. men denna.. fy satan vad jag var skärrad efteråt hehe. har fortfarande inte kommit över det riktigt.. just för att detta är den sorts rysare som verkligen skrämmer mig. splatter-filmer med massa blod och grejer berör mig inte ett dugg, men så fort det blir något med spöken, onda andar och demoner så blir jag skitskraj. se den inte ensam, det säger jag bara..

 

2009-11-11
18:17:56

tradera auktion, klänning/topp från h&m














säljer min klänning/topp som jag hade på prepsittningen
i september. klicka HÄR om ni vill lägga ett bud!
2009-11-11
12:36:20

en effekt av VFU:n

en rolig grej som är lite av en effekt av VFU:n, som säkert flera av mina klasskamrater dela hehe, är att man blir galet sugen på att skaffa egna barn. när man varje dag är omgiven av glada miner, skratt, lek & stoj, pussar & kramar och massa andra trevligheter blir man inte lite sugen liksom. något som stackars L märkt av från min sida haha, det är ett evigt tjat om dessa barn.

2009-11-10
21:49:09

funny shiet

jaa det är väl tur att man inte är såhär borta när man är på VFU haha.

2009-11-10
18:49:59

paris: uppdatering


HÄR ser vädret ut i paris för kommande dagar. hoppas dessa temperaturer håller i sig minst 1 vecka till. vore riktigt nice att endast behöva skinnjacka när man strosar runt där, hihi!
2009-11-10
16:06:23

tisdag i åmål


tidigare: vart på praktik såklart. kaffe. dofilus. läst bloggar.
nu: lyssnar på musik. ska snart kika på gossip girl.
senare: jobba med observationen jag gjorde idag.
ikväll: ytterst lite. tidigt i säng i alla fall..
2009-11-10
13:06:58

dumt, lindex

nog för att lindex har ryckt upp sig med snyggare kläder och det är bra. men tydligen ska de göra såHÄR nu när de tar in designers utifrån. som de ursäktar på helt absurda sätt. HM var väl först med att anlita utomstående designers, men inte fan säljer dom kläderna endast i vissa storlekar.

2009-11-09
21:09:35

närmare och närmare

16 dagar kvar!


2009-11-09
15:37:12

i världen där lego är mat och gunga är det roligaste som finns

andra veckan på VFU:n nu då. har denna veckan och nästa vecka kvar sedan är det slut på praktiken för denna terminen.

gjorde en osbervation idag som jag ska jobba lite med nu här snart. jobbigt att hinna med att anteckna allt bara. men det går!
2009-11-09
12:41:08

helgen är över

måndag igen då och tillbaka i åmål för andra VFU-veckan. har haft en mycket händelserik helg kan man säga, kul!

i fredags var jag & L hemma hos rebecka och björn på bellevue. åt jättegod mat och drack gott framför idol och IKEA-katalogen hehe. hade jättetrevligt, jag & becka tjatade väl hål i huvudet på björn & L hehe. mycket att prata om som ska diskuteras in i det sista hehe. så så mycket idol-tittande blev det inte, istället massa snack om allt mellan himmel och jord. när paradise hotel börjar kommer jag & becka sitta bänkade hemma hos henne haha! kul med någon som delar mitt intresse för skitkass TV. hihi..

åkte hem lite innan midnatt och slocknade i sängen direkt båda två.

sovmorgon på lördagen, gott det! jag mådde till en början bra men fick jag historiens värsta mensvärk. kul liksom.. hata.. låg i fosterställning i cirkus 3 timmar innan jag fick i mig lite mat. sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning för kvällen.

fick skjuts hem till marielle där jag även fick träffa karin & johanna, trevliga töser det dära! en massa tjat och musik och sen gick vi vidare hem till någon kompis till karin's kille. massa folk där.. kapade kompisens spotify och pillade lite där. sen blev det vidare ut i natten! kul kväll!
2009-11-07
19:27:51

saturday night

nu tar jag my cute ass och drar hem till marielle på herrhagen. tjöta, umgås och skratta med henne + två kompisar till henne, sen ut och dansa. vart vet jag ej.. bmb, ankan, nöjes? det visar sig.

igår var jag & L hos rebecka och björn ute på bellevue. återkommer med en bättre redogörelse av den supersnajiga kvällen hihi.

2009-11-07
19:24:35

top 5 - HM

2009-11-06
18:35:50

rihanna berättar








klicka HÄR för att se en bit av en intervju som rihanna gjort med good morning america. i intervjun berättar hon om incidenten med chris brown. i en senare intervju berättar hon om allt som hände i bilen den kvällen.

tycker hon är otroligt modig som berättar så öppet om en så privat angelägenhet. heja!
2009-11-06
13:52:08

ÄNTLIGEN!

i eftermiddag får jag äntligen träffa denna underbara mannen igen! denna veckan har

varit en av världens längsta. vill pussas nuuuuu!

2009-11-06
12:16:25

fredag i åmål/karlstad

tidigare: VFU ett par timmar. bara 5 barn så väldigt lugnt!
nu: är arg på folktandvården i åmål som tydligen inte kollar sina telefonsvarare. puckon!!!
senare: till staden och göra lite ärenden. sedan hem igen och packa ner det sista. bussen till stationen sedan tåget till karlstad, weeii!
ikväll: upp till frödings och hämta lite grejer sen hem och pussa på L. senare ikväll blir det middag & idol-kikande tillsammans med björn & rebecka, ska bli jättemysigt!
2009-11-05
23:28:04

vikthets


klicka HÄR och läs. det är helt sjuk! låter som en klyscha att säga jag vet men: vart fan håller världen på att ta vägen?

finns väl inte många unga tjejer som känner den där pressen alltså. jag är definitivt en utav dom. påstår INTE att jag haft någon ätstörning men när jag bara var 14 fick jag för mig att jag skulle banta. det var mycket som var inblandat i det beslutet.. och visst lyckades jag, förlorade 4 kg på två veckor. helt stört.. det lämnade jag dock efter ett litet tag, som tur var. men jag har väl mer eller mindre alltid haft lite hang-ups kring det där med vikt och att vara smal, men det har aldrig varit något som riskerat att bli farligt. som tur är.. jag vet det finns andra tjejer som inte haft den turen, och det är otroligt olyckligt. önskar verkligen att de idealen som gällde på 50- och 60-talen gällde idag, om man nu ska ha några ideal. ideal är skit, alla ska få vara som de är skapta.

väger mig aldrig, men sedan september jag har jag väl lagt på mig några extra kilon. kan hända att jag väger aningens för mycket i förhållande till min längd. men å andra sidan trivs jag faktiskt som jag är just nu, något som inte har hänt sedan jag var 14. jag orkar faktiskt inte hålla på att oroa mig och fixera mig vid hur jag ser ut och vad jag väger, ska verkligen försöka hålla det.

i måndags kväll satt jag med mamma och kikade på ett nytt modeprogram som börjat på ettan, med karin winther som programledare. programmet handlade för kvällen om new yorks modevecka, och då visades det såklart klipp från runway med pinnsmala modeller. min mamma som hatar allt vad ideal heter kommenterade detta såklart och undrade hur jag kunde med att sitta och kolla på det.. jag svarade "men jag skiter väl i modellerna!" - vilket var något jag aldrig skulle kunna säga om det var för ett par år sedan.

just med tanke på artikeln jag länkat till däruppe, mina egna tankar och att andra tjejer inte haft samma tur blir jag så JÄVLA förbannad när jag läser blogginlägg som DETTA. hur fan kan man sitta och skriva så? totalt respektlöst och jag hoppas någon sätter bruden på plats.
2009-11-05
21:39:30

IDOL - fredagens låtar




klicka HÄR så kan ni läsa vad idolerna kör för låtar på fredag.
2009-11-05
19:59:21

chris brown - i can transform ya

egentligen går det väl emot mina principer att lägga upp denna låten av denna idioten till artist.

men det är bara för att göra det officiellt att han inte direkt kommer få någon hit av sin så kallade

comeback. låten är inte skitdålig, tyvärr, men den är ju inte direkt nått i den stilen som han tidigare

gjort. den enda som inte göra låten till en katastrof är vår käre lil' wayne, loooove him!

2009-11-05
16:49:21

torsdag i åmål

tidigare: VFU ett par timmar, många barn och en del stök idag. man blir trött hehe..
nu: precis duschat. hinkar i mig kaffe nu för att bli av med huvudvärken.
senare: packa inför helgen kanske?
ikväll: bara ta det lugnt. vill prata med L i timmar, som vi brukar göra. men det lär kosta en förmögenhet eftersom puckot inte har telia som operatör på mobben, hihi.
2009-11-05
12:54:00

snart är det dags

nu åker vi snart baby, 21 dagar kvar..

2009-11-04
20:42:20

so you think you can dance - säsong 6

till alla dansjunkies där ute. säsong numero 6 av so you think you can dance har nästan precis

börjat och det kommer nog bli den bästa säsongen någonsin tror jag, weeiii! här är ett klipp från

första showen med alla i topp 20. spola fram till 4:30 så får ni se ett gruppnummer av fantastiske

wade robson, äääälskar detta nummer!

 

[SPOILER VARNING] - såklart, om ni vill se auditionsavsnitten så ska ni inte klicka på play hihi.

2009-11-04
17:33:32

onsdag i åmål

vart på praktiken idag som vanligt. målat med målarfärg, pärlat på pärlplattor, bläddrat i böcker. på maten satt jag själv vid ett bord med 1 kille och 4 tjejer. mycket intressanta diskussioner de hade haha! mycket knäckebröd blev det också. en del som inte ville sitta still på stolen. smör över hela bordet "ska smöra själv!". massa allergier att hålla reda på..

efter det har jag vart på stan en snabbis sen grejat med lite annat. kikat på film. nu sitter jag med en toning i håret, behöver näringen. ikväll blir det nytt avsnitt av so you think you can dance och efter det bonde söker fru..

imorgon mera praktik!
2009-11-04
15:20:15

kent - 2000

kent's nya singel från deras nya album. man måste verkligen vara på ett

speciellt humör för att kunna lyssna på kent, annars är deras musik bara

deprimerande alltså. eller vad säger ni?

2009-11-04
13:03:13

omg rose-marie är helt fantastisk

lite klipp från säsongspremiären från i måndags, så jäkla kul!

2009-11-03
22:15:41

this is me, now

du heter: sofia.
smeknamn: fia!
låt som när du är ledsen sörjer till: hmm, svårt.. tror inte det finns någon faktiskt..
vad tror folk om dig? att jag är en dryg jävel.. haha det är sant, har hört det från flera.
stämmer det? verkligen inte.
vad får du oftast komplimanger för? mina megalånga ögonfransar. när jag jobbade i kassan på ICA var det alltid någon som frågade om jag hade lösfransar hehe. av L får jag komplimanger varje dag för precis allting.
vad säger du för att imponera på någon? om jag ska va ärlig så brukar jag alltid skryta lite om mina betyg och att det alltid gått bra för mig i skolan, men det är något som jag är stolt över och har kämpat hårt för så det är tillåtet att skryta om.
hur imponerar man på dig? genom att dra ett riktigt roligt skämt. men å andra sidan skrattar jag åt det mesta så det lär inte va så svårt att imponera på mig hehe.
brukar du skratta för dig själv? självklart! tycker om att driva med mig själv och jag är en tös som hittar på en del tokigheter så jag brukar skratta åt mig själv en del haha.
vad står det i ditt senast inkomna SMS? "ok. jag bara undrade en sak. tar det sen. kollade just ullared-kjell för tredje gången ;) puss :)" från älskade L.
var bor du? på norrstrand i karlstad.
trivs du där? absolut! med bästa sällskapet och way borta från hysteriska studentområdena, gött eller!
äger du några converse: inga riktiga men ett par i converse-stil från skopunkten, de duger också!
brukar du bli för full: omg ja.. skulle ljuga om jag sa nått annat. men inte varje gång såklart. men, jobbar på att lämna det bakom mig.
är du allergisk mot något: nope!
har du haft sex idag: nope!
nästa mål i ditt liv: slutföra min utbildning, då det är lite kämpigt just nu.
hur svarar du i mobilen:
om det är ett okänt nummer eller dolt nummer så svarar jag 9 av 10 gånger inte alls. annars är det "ja det är sofia!".
vem ringde du senast? L, igår kväll.
vad sa den du senast pratade med i telefonen: att jag skulle sova gott, hihi.
antal timmar sömn inatt: 7 kanske.. ?
sov du ensam: yes!
brukar du komma i tid: ja, det får jag allt säga. men har nog ärvt en liten tidsoptimist-gen från far min.
när mår du bra: söndag kväll hemma med min L, med hans underbara lagade mat och sen en film efter det. vardagslyx i sin yttersta form!
när blev du fotad senast: hmm det måste ha vart längesen, tacksittningen tror jag.
vanligaste färg på dina kläder: svart och vitt. vita lite längre linnen med brottarrygg är basplagget i min garderob och något jag spontanshoppar varje gång jag är på stan.
vad tycker du om fötter: ingen höjdare va? haha.
favoritdryck på morgonen: kaffe! numera kommer jag knappt upp på morgonen utan kaffe, tragiskt jag vet.
rakar du benen: tycker det är bland det tråkigaste man kan göra haha, men det är klart jag gör!
när brukar du oftast gå och lägga dig: det är otroligt olika, har en riktigt labil dygnsrytm haha. på vardagarna blir det mellan 23 och 01. inge bra, jag vet.. på helgerna blir det nog detsamma. om det inte är en utelördag, då blir det inte innan 02.30.
är du blyg? det beror på vad det är för nya människor. att prata med människor som jag inte känner eller aldrig har träffat förut så har jag inga som helst problem, det är bara kul! detta har jag nog jobbet på ICA att tacka för, då måste man såklart prata med alla. men om det handlar om nya människor som har någon sorts betydelse, eller vad man ska kalla det, så är det svårare. som i helgen när jag träffade MASSA släktingar till L, då var jag blyg haha.
sysslar du med någon idrott: har ju dansat större delen av mitt liv, sen har det även varit drill och cheerleading. numera har jag lagt det på hyllan, så nu blir det bara träning på SATS för mig.
vill du hellre ha mail än brev: spelar ingen roll.
tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, det är klart! men så behöver det inte alltid vara.
har du spytt offentligt: hehe japp, ett antal gånger. på stadsbussen, utanför blue moon.. listan är tyvärr rätt lång haha.
är du nöjd med ditt liv: just nu känns det rätt okej. varje dag är en kamp för mig vad gäller motivation till allt i livet. men numera känner jag en harmoni som jag inte känt på länge, det är skönt.
är du bortskämd: ja, både av föräldrar och pojkvän. men så är jag ju generös jag med så..
vad gör du i morgon: det blir ett par timmars VFU, sen ska jag till stan och göra lite ärenden. sen vet jag icke..
vad är det värsta du vet? ångest, i alla dess former.
hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? när jag jobbade var det en sjukt stor summa haha, numera när pengarna inte räcker så långt blir det mindre, max 1000 kr, men det är ändå för mycket..
vilken kändis tycker du är en bra förebild? har ingen direkt respekt för kändisar..
vad längtar du till? resan till paris den 26 november. längtar ihjäl mig!
vad är det finaste du fått? det finaste jag fått är min sex and the city-box. lite ytligt kanske att säga just den, men den serien betyder så mycket för mig på så många olika sätt så jag kan inte ens beskriva.
hur gammal är du: fyller 22 år den 30 november.
du samlar på: inget speciellt så.. kläder kanske?
gröna eller röda äppeln: röda! ingrid marie is the shit.
vem ringer du när du är arg/ledsen: oftast ringer jag inte någon då jag är expert på att hålla allt inom mig.
gillar du golf: tycker ju inte att det är någon sport direkt om man säger så.. en sport ska man bli svettig av, vem fan tror att tiger woods svettas i sina dyra golfkläder? precis.
vilken tid gick du upp idag: 07.50
har du sovit i din egna säng inatt: nej, i åmål sover jag på en lånad säng då min egna står i lägenheten på frödings.
är det okej att gråta: självklart!
när grät du senast: det var i lördags då jag kikade på en väldigt sorglig ny film som heter "my sisters keeper".
vad skulle du göra om du vann en miljon: jag skulle köpa en båt till L för det har jag lovat haha. sen skulle jag betala den studieskuld jag har hunnit få.. resa lite..
bär du glasögon eller linser: nope!
tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nope!
när går du upp ur sängen en helgmorgon: hmm är jag helt ledig blir det nog inte förrän 11..
vill du gifta dig: jaaa!
vill du ha barn: jaaa!
solar du ofta: på sommaren blir det en del. men går inte till solarier på vintern..
är du bra på att laga mat: haha inte i jämförelse med L.
är du flygrädd: det är fifty fifty.. jag tycker om starten och landningen men inte tiden därimellan.
hur vig är du: har vart vig under dansdagarna, men nu är jag som ett kylskåp.
är du musikalisk? njae..
vad dricker du helst när du är törstig: vatten!
tror du på ett liv efter döden: tror helt fullt på att det finns en himmel och att man där uppe får leva precis som under den tiden på jorden när man var som lyckligast.
tycker du om sushi: varken eller..
vad äter du helst när du ser på film: chips!
bor dina föräldrar tillsammans: yes!
har du tandläkarskräck: när jag var yngre hade jag det, inte nu dock..
har du någon gång gråtit dej till sömns: ett par gånger ja.
biter du på naglarna: inte nu längre..
senaste låt du hörde: rihanna - the wait is ova.
2009-11-03
21:12:49

rihanna - the wait is ova

vet inte riktigt om detta är tänkt att vara hennes första singel från nya

albumet, den är nog mer troligt att detta är någon sorts promo. hur som helst

är det en jäkla bra sådan i alla fall! gillar verkligen låten.

har hört 3 låtar från hennes nya album, en av dem "russian roulette" som säkert

fler av er har hört. de andra två låtarna är en historia för sig.. tror nog inte rihanna

gjort något så dåligt förut. efter det hon varit med om vill man ju gärna att hon

fortsätter med sina monsterhitar som tidigare, men det går inte när hon fått så dåligt

material. vad har hänt liksom.. aja, "russian roulette" är en bra låt i alla fall.

2009-11-03
19:36:01

en jävligt kul grej











var väl inte bara jag som satt bänkad framför tv:n igår kväll klockan åtta? jag menar yrkesdokumentären om ullared/gekås som hade premiär då. tyckte det var en skitkul grej alltså, kommer definitivt kolla nästa vecka med! om ni inte kan få nog av serien och varuhuset kan ni klicka HÄR där det finns en blogg driven av några av de anställda på varuhuset.
2009-11-03
12:35:36

britney spears - 3

gillar inte denna videon alltså.. lite lik beyonce's video till "single ladies". sen så stör jag mig

på hennes hår, kan hon inte inse att de där extensionsena inte är fina? vem fan har gjort dom

undrar man ju..

2009-11-03
08:46:18

tisdag i åmål

tidigare: praktik ett par timmar, lekt med söta barnen!
nu: har ångest för VFU-uppgiften.. ska snart färga håret.
senare: nytt gossip girl-avsnitt, weeii!
ikväll: någon film kanske?
2009-11-02
22:03:00

tänk vad underbart

kan ju säga att jag fjäskar ganska så ORDENTLIGT för L, hihi!
2009-11-02
19:16:04

perfekt, SM - guld till AIK

jamen vad KUUUUL, så får sveriges mest korkade supporterklubb mer bränsle.
2009-11-02
17:22:14

grått












ruskigt snygg grovstickad kofta från only. knapparna och detaljerna på axlarna är hur snygga som helst alltså! koftan finns hos nelly.com och kostar 399 kr.

förresten så har nelly sin egna lilla MODEVECKA denna veckan, vilket innebär att de ger specifika erbjudanden vid olika tider på dagen. en riktigt rolig idé tycker jag!
2009-11-02
13:09:33

stupid girl












den här tjejen skrev ett otroligt intressant INLÄGG OM ANOREXI för ett par dagar sedan. hon är fan lika dum som hon ser ut.
2009-11-02
08:37:22

måndag i åmål

tidigare: upp tidigt efter en natt utan mycket sömn.. vet ej om det berodde på att jag sov ensam eller den där kaffekoppen igår kväll. jobbigt i alla fall..
nu: lyssnar på lite spotify, kollar fejjan.
senare: ner och hälsa på mammas assistenter. sen iväg på ett par timmars VFU. efter det ner och handla åt mamma.
ikväll: bonde söker fru & ett telefonsamtal till L.
2009-11-01
11:38:18

söndag i karlstad/åmål

tidigare: sjukt jobbigt att gå upp.. särskilt efter att min kära sambo ramlat in vid halv tre och väckt mig hehe.
nu: kaffe & kollar upp lite kursböcker!
senare: till stadsbiblioteket och låna böcker. efter det hem till L's föräldrar för lite mat.
ikväll: back to åmål och krama på mamma. därefter 3 veckors praktik!