2010-02-28
20:02:07

dag 2 avklarad

sådärja. då har jag slutfört dag 2 på IKEA! är inte lika trött idag som jag var igår men det är nog övertrötthet hehe.. hade i stort sett samma arbetsuppgifter idag som igår, och jag fick beröm från alla håll idag också. det känns så himla bra att veta att man är uppskattat och värdesatt! känns som jag hör hemma där då liksom, hur skönt som helst.

nu har jag precis duschat, L sitter och pluggar matte och jag läser bloggar\kikar på TV. resten av kvällen blir lugn, ska mysa en massa med L eftersom vi knappt setts denna helgen hehe.

imorgon är det skola igen, ingen sovmorgon här inte.
2010-02-28
07:45:51

dag 1 avklarad

skulle ha skrivit ett litet inlägg igår kväll, men min mage samt tröttheten var inte rolig så det blev bums i säng hehe.

igår gjorde jag alltså min första dag på IKEA karlstad. för att sammanfatta det hela så kan man säga "ett jäkla tempo".. var sjukt mycket folk i restaurangen så jag hade att göra om man säger så. tror inte jag stod still 1 minut ens, helt galet haha! men precis som när jag jobbade på ICA så trivs jag verkligen när det är högt tempo, det blir lite hardcore och det är ju förjävla nice! fick jobba över lite också och det klagar man ju inte över!

trodde inte jag skulle bli så trött som jag faktiskt blev igår. vid lunch kände jag mig väldigt pigg och tänkte att detta fixar väl jag haha! men fy sjutton vad sliten jag var när jag kom hem på kvällen. mina fötter var helt förstörda, och för att inte tala om min lilla rygg. gjort massa tunga lyft under dagen och det pallar inte min rygg riktigt hur duktigt jag än lyfter.. så nu är det zon som gäller, inte för att det funkar på mig men i kombination med en alvedon-diet går det kanoners!

idag blir det ännu ett pass, likadant som igår! ska strax hoppa i mina blå-gula kläder och sen möta upp lotta på bussen. ha en bra söndag!
2010-02-27
07:15:46

lördag i karlstad

tidigare: upp som ett skott, nästan, med klockan!
nu: gick upp extra tidigt för att ha god tid på mig idag, så nu sitter jag och väntar på bussen.
senare: jobba mellan 09 - 17, lite smånervös sådär! ikväll blir det bara lugnt!
2010-02-26
18:12:29

då var det officiellt..

.. nu jobbar jag på IKEA! weeii! har velat detta så länge nu och nu händer det äntligen, tycker jag förtjänar detta för jag förtjänar lite flyt, jag som i stort sett bara upplevt uppförsbacke i livet.

var på IKEA förut och träffade en av cheferna, skrev kontrakt och fick kläder och en rundvandring. det är mycket man inte ser när man är inne som kund hehe, i like! mycket information såklart och jag har nog redan glömt bort hälften, men så är det ju!

imorgon ska jag jobba första passet, 09-17, och samma på söndag. wish me luck!
2010-02-26
15:07:56

...

jag vet vem jag är när jag är hos dig.

2010-02-26
07:49:12

TGIF

nu ska jag dra mig bort till ikea för att skriva på papper. see ya!

2010-02-25
18:50:01

pics från studenttorsdag 18 feb

förra veckan fick vi för oss att trotsa snön och ta oss ut på en liten studenttorsdag, det var längesedan det hehe.

vi började hos li & lina på frödingshöjd. kvällen slutade på tempel, men lilla sofia fick snefylla och var inte så snäll

inne på tempel så vakterna blev arga och skickade ut henne. haha, första gången jag blir utslängd från

någonstans. lite pinsamt att man är 22 år gammal när det händer, menmen någon gång ska väl va den första

höhö!

 

li & lina läser uppdrag!

 

lina fick i uppdrag att göra en videoblogg, det var smått kul att se hehe!

 

martina fick som uppdrag att hångla med någon annan, och valet föll på lina. efter många om och

men från linas sida blev det tillslut såhär haha!

 

martinaa!

 

tingelitingel!

 

lisa & martina!

 

camilla!

 

lisa & martina!

 

camilla fick också göra en videoblogg, lika kul denna gång!

 

er bloggerska fastnade också på bild, fast i li's kamera. här är jag & lina!

 

2010-02-25
16:00:07

finn 10 fel

alltså, vad är det för fel på dansläraren/koreografen som får tjejerna att dansa sådär?

helt sjukt.

 

2010-02-25
13:17:56

torsdag = nytt på HM

idag är det ju torsdag och det innebär att HM har fyllt på sin webbshop med lite nyheter. dessa tre är mina favoriter! jeansleggingsen men främst leopard-ballerinorna är jag så himla sugen på. slutar säkert med att jag köper mig skorna senare i vår, hur snygga som helst ju!

2010-02-25
12:37:39

torsdag i karlstad #2

tidigare: redovisning i skolan, lika förjävla segt som vanligt. maaat!
nu: är proppmätt efter maten. ska strax ta tag i att betala räkningar, uscha.
senare: kolla in damernas fria åkning i konståkningen, om nu SVT vill lägga ut sändningen på play.
2010-02-25
07:51:38

torsdag i karlstad

tidigare: kaffe & hockey-kikande.
nu: funderar över vilken buss jag ska ta till skolan.. och på varför jag inte fått min lön från ICA i åmål än, jobbade ju 2 dagar i januari så ska ha pengar för dom jue.
senare: skolan mellan 9 och 12, seminarium med drama-redovisning. sen hem och va ledig resten av dagen.
2010-02-24
19:40:46

förbereder för 5 veckor i åmål

mmm. nu har jag snart bara 1 vecka kvar i karlstad innan det är dags för nästa VFU-period, som är på 5 veckor. kommer alltså spendera större delen av mars och början av april månad i åmål. det känns såklart kul att få träffa mina söta goingar på förskolan igen.. men jag vill INTE vara i åmål på dagarna. usch, om min praktikplats fanns i karlstad skulle livet vara underbart. men så kul ska man inte ha det tydligen..

i alla fall så kommer det bli en himla massa buss-åkande för min del. jag & L har gemensamt bestämt att jag ska köpa ett sånt där stort kort som gör att man kan åka obegränsat med värmlandstrafiks bussar och tåg samt SJ's tåg i en månad. så kommer jag åka upp till karlstad så mycket jag kan om dagarna.. kommer va sanslöst trött på att resa när det är slut, men vad ska man göra liksom. jag pallar inte över 1 månad i åmål.

735 kronor kostar ett sånt kort, L ska dock sponsra med ett par hundralappar. det känns skönt att jag i alla fall kommer ha möjliheten att åka till karlstad i stort sett varje dag.
2010-02-24
13:08:49

helt galet


dom här jeansen, från märket vintage 1 i modellen bondage säljs hos bubbleroom.se för ett pris på hela 5499 kr. det är gaaaalet mycket pengar för ett par jeans, tycker ni inte? helt sjukt. jag har ett par rock & republic-jeans och dom kostade 2800 kr ungefär och det tycker jag är i överkant av vad ett par jeans får kosta.

men vem lägger ner 5499 kr på ett par sånna här jeans? jag har ett par liknande från gina tricot som kostade 599 kr, tycker till och med att dom är snyggare än dessa.
2010-02-24
07:49:03

onsdag i karlstad

tidigare: kaffe & nyhetsmorgon.
nu: kollar facebook.
senare: bussen upp till skolan, studiegruppsarbete om guds läroplan är det som hägrar.
2010-02-23
11:29:47

pink

gina tricot har fått in denna söta klänning. tycker den är jättefin! gina tricot
gör en aldrig besviken.
2010-02-23
10:31:17

andreas wijk - be mine

detta är verkligen en av de allra finaste låtarna som finns. har hört den i många olika versioner men detta

är nog den allra bästa! OM jag låter bli att kolla på videon för jag kan verkligen inte ta killen på allvar med den frillan alltså. haha..

2010-02-22
22:30:00

bäst just nu

2010-02-22
21:13:45

jajjemän, jag fick jobbet!

har ju inte berättat om hur det gick med jobbet på IKEA karlstad som jag var på intervju på. jomenvisst sörrni, JAG FICK DET! fick samtal från restaurangchefen i torsdags när jag satt på lektion i skolan. tar mobilen och rusar ut ur klassrummet. sen var det vara glada nyheter, weeii!

på fredag ska jag dit för att skriva på massa papper, få kläder kanske? och få en massa annan information som jag är livrädd för att glömma bort. är så känslig för korvstoppning haha.. men det kommer säkerligen gå bra!

själva jobbandet väntas det inte med heller, jag gör mina första pass på lördag och söndag. SPÄNNANDE!
2010-02-22
20:37:12

we are the world 2010

vet inte varför jag väntat så länge med att kika/lyssna på detta lilla verk, men gjorde det idag i alla fall. alltså, jag vet inte om jag är negativ eller så nu men jag har sjukt svårt för att tro att detta är äkta, eller känns äkta. vissa av dom här människorna som är med på denna låt är några av de rikaste i världen. jag tycker allt att de kan göra lite mer än att bara sjunga här, eller hur? t ex att skänka minst 10% av deras årsinkomst till välgörenhet. det finns en sådan dubbelmoral liksom.

2010-02-22
09:11:47

måndag i karlstad

tidigare: vaknade vid 06 för att sedan ligga och dåsa framför hockeyn hehe.
nu: inväntar kaffet och slösurfar.
senare: skolan vid 13.00, om man nu kommer ut i snön? sen blir det träning i eftermiddag tror jag.
2010-02-21
19:49:56

söndag i karlstad

tidigare: städning. söndagsmat i molkom hos svärisarna. handla mat på lidl, haha! mera städning och tvättning, har till och med gjort rent kaffekokaren höhö.
nu: är trött på att städa, men har ett par vändor till tvättstugan kvar.
senare: duschaa. sen TV!
2010-02-21
12:21:45

angående timoteij

när jag var i skövde såg jag löpsedlar som handlade om detta lilla gäng, och det fick ju sin förklaring när man fick veta var töserna kommer ifrån hehe.

 

tycker dom var väldigt duktiga dom här småtjejerna! visst, dom står bara och pillar på sina instrument och spelar inte på riktigt för fem öre. tjejen i page tror jag inte ens spelar flöjt alls, dom har bara gett henne ett "lättare" instrument så det ska se ut som alla tjejerna är riktiga musiker haha.

 

låten är ju såklart jättebra tycker jag, lite könstigt dock i detta snöoväder bara att sjunga en låt som innehåller textraden "medan sommaren hänger sig kvar" haha.

 

om vi leker med tanken att vi skickar dessa till oslo i maj så kommer dom se ut som vårt svar på alexander rybak, samma musikstil med fioler och trummor och sånt där. och att skicka ett bidrag som liknar det förra årets vinnande är aldrig bra. kolla bara året efter lordi vann, då var det ett flertal länder som skickade så kallad hårdrock, men vann dom för det? nej.

2010-02-21
10:33:17

sunday dinner

sitter och dricker kaffe nu och försöker vakna till liv. sov nog lite länge idag för är på sjukt dåligt humör.. fy fan. ska snart städa lite här hemma sen göra mig iordning, och sen tar vi bilen ut till molkom för att äta mat med svärisarna.

efter maten blir det hem till kd och handla för att fylla på kylskåpet lite. ikväll blir det lugna puckar. jag ska försöka se klart på the tudors alternativt kolla in isdansens första pass på svtplay.
2010-02-20
20:50:19

där fick du plushenko

vancouver-OS' kanske snyggaste karl vann herrarnas konståkning. evan

lysacek heter han och han är helt fantastisk! USA har inte vunnit denna

gren sedan 1988, så nu var det verkligen dags. att få se divan plushenko

bara få silver gjorde mig gott, haha!

2010-02-20
20:32:48

tja tja bloggen

idag har varit en lång dag. imorse åkte vi med bilen i snökaoset till skövde för att överraska L's bästa kompis fredde som fyller år på måndag. det var inte någon bra idé riktigt att åka bil hela dagen.. det är verkligen snö överallt. vi har även följt snöovädret hela tiden. när vi åkte från skövde snöade det inte men det ändrades ju ganska så snabbt.

var framme i skövde vid lunchtid typ så vi gick direkt och åt mat. bakad potatis med kycklingröra, svingott verkligen! sen gick vi i lite affärer och så. jag hittade mig en chockrosa mysdräkt i velour på bikbok. färgen var så fin så kunde inte stå emot att köpa den hehe! efter det tog vi en fika och styrde sedan stegen hem till fredde & michaela.

hur fin lägenhet som helst alltså! åt smörgåstårta och pratade massa strunt. sen tog vi bilen hem till värmland igen.

sitter och kollar in melodifestivalen nu. alcazar är bäst hittills!
2010-02-20
12:31:29

Roadtrip till Skövde ;)

284e344bf42d5b583fe32cc34926d461.png

Kolla varifrån!

Roadtrip till Skövde ;)

2010-02-18
08:47:40

Grupparbete i skolan, denna gång i

5b1bf7b80d66f92a498d1cb917287b73.png

Kolla varifrån!

Grupparbete i skolan, denna gång i sista minuten. Lite stressade haha!

2010-02-18
07:35:58

torsdag i karlstad

tidigare: upp (nästan) som ett skott i takt med väckarklockan.
nu: kaffe & nyhetsmorgon.
senare: skolan, först studiegruppsarbete och sedan seminarium. fika med madde & petra!
2010-02-17
20:19:56

Cosmopolitan och glass framför tv:

0-54004cc0365c72534b9da3b00bc870c2.png

Kolla varifrån!

Cosmopolitan och glass framför tv:n, hjälper mot många problem :)

2010-02-17
19:53:33

onsdag i karlstad

tidigare: haft en mycket konstig dag. först en massa krångel med olika saker, som dock ordnade upp sig efter ett par telefonsamtal. har mått dåligt hela eftermiddagen, känns som man håller på att bli sjuk igen.
nu: precis duschat. kollar på skidåkningen, saknar L som är hos brorsan sin.
senare: blir nog inte mycket mer denna dagen, OS-kollande gissar jag på.
2010-02-17
10:33:28

orka med

uuuusch, fan vad jobbigt det blev helt plötsligt då. eller rörigt är väl ett bättre ord.. gör som en person säger och gör de saker som den personen vill. sen blir det fler personer som rycker i mig och jag vet varken ut eller in. nu har jag i alla fall pratat med rätt person så nu får dom två fan fixa detta alltså. blir ju helt förvirrad.. * suck *

vet att jag skriver i gåtor men ville bara skriva av mig lite.
2010-02-16
15:16:54

os i vancouver - konståkning


det enda som egentligen intresserar mig mycket om detta vinter-OS är såklart konståkningen. följer alla stora tävlingar jag kommer över och då även detta OS.

just nu ligger jag och väntar på att SVT antingen ska visa på tv:n eller lägga ut sändningen från inatt på SVTplay paråkningens fria program. dom har redan kört det korta programmet men det är ju nu som det avgörs vilka som tar guldet.
2010-02-16
13:17:54

catja & andreas

det här tycker jag är ett lite udda par. eller ja, vilken tjej som helst skulle nog

vara udda tillsammans med andreas från paradise hotel. jag tycker att andreas

klädstil är bland de konstigaste jag sett.. han är sketsnygg i håret, men klädstilen..

ja jag vet knappt vad jag ska säga om den alltså.. personligen skulle jag dock

aldrig kunna vara tillsammans med en kille som spenderar lika mycket tid framför

spegeln som jag gör. catja, skaffa dig en riktig man istället va!

2010-02-16
09:57:08

if i had a million dollars




(kör en liten comeback på en rolig kategori jag haft sedan jag började blogga typ)

asos.com har som alltid de snyggaste skorna på denna jord. för några år sedan var dom dock mycket billigare, lite tråkigt med den utvecklingen. men å andra sidan har sidan en konstant välfylld rea-kategori som man kan hitta mycket fint i. så det jämnar ut sig hehe..

just nu gillar jag verkligen dessa i nudefärg. de är väl vad samantha i SATC skulle kalla för come fuck me-heels, och det gillar vi ju haha. snyggt till en annars helsvart outfit.. vackra är dom, om man kan gå i dom är ju en helt annan sak ja.
2010-02-15
20:50:41

världen i randigt




alltså, detta med randigt verkar bli en himla stor grej denna våren.. alla kommer väl ihåg gina tricot's två olika modeller av randiga tröjor, den med knappar på axlarna och den oversizade tröjan. verkar som det blir samma sak i år. lite jobbigt det dära eftersom randigt är svårburet.. man får akta sig för att se ut som ett övergångsställe.

denna skitsnygga tröja kommer från only/nelly.com och kostar 239 kr.
2010-02-15
15:57:00

sista minuten?

igår satt vi och drömde lite vid datorn jag & L. vi är så himla sugna på en utlandsresa igen, vi var ju i paris i slutet av november, men nu vill vi till solen & värmen! drömmen är att åka antingen i början av maj eller slutet av augusti, en sista minuten-resa till något fint ställe. jag vill gärna till grekland, tycker det verkar så himla fint. så om vi har tur med ekonomin denna våren kanske det blir en liten resa för att förlänga sommaren. orkar fan inte med en till dålig sommar..
2010-02-15
12:57:29

i inredartagen

nu har vi fått upp sänglampa..

 

och gardiner samt lite tavlor. på bilden ser ni också älskling som var så duktig och pluggade matte igår!

2010-02-15
08:31:51

måndag i karlstad

tidigare: upp för att dra till skolan som vanligt.
nu: kollar nyheterna och facebook.
senare: upp till skolan. sen blir det hem och dra på träning.
2010-02-14
20:50:05

då var denna veckan slut

och jag gissar att det blir en del grupparbete denna veckan också, precis som förra.

2010-02-14
18:35:09

gucci krigen






jag satt med becka igår och funderade över vad jag skulle läsa för bok nu. har precis avslutat magdalena graafs bok det ska bli ett sant nöje att döda dig, och behöver nu något nytt. passande nog fick jag DENNA boken av L i present idag. verkar spännande och passar nog mig jättebra hehe!
2010-02-14
16:23:56

nya fina byrån

här ser din vår nya byrå som vi köpte för ett litet tag sedan. den kommer från ikea och ingår

i hemnes-serien. 1995 kr tror jag den kostar, och den är värd varenda krona dels för att den är

så fin men också för att den är så rymlig. näääästan alla mina kläder får plats i denna, men för

någon som kanske inte har lika stor kläd-mani som jag har så är den nog mer än tillräcklig. L hade

väl hoppats på att kanske få plat med några av sina grejer i den också men det visste jag från början

att det inte fanns en chans till haha.

 

ska inhandla en fin duk att ha ovanpå också, blir lite tomt med bara 3 doftljus från HM hehe.

2010-02-14
12:23:14

valentine's day

den här lilla fina boken var min present till L idag. det är en bok där man svarar på

lite frågor om den man tycker om. sen kan man klistra in foton och bilder och så

följer det med ordkartor med ord som t ex "älskling", "sex", "underbar" och sånt där

så man kan skapa sina egna fina texter. hur gullig som helst och något man kan spara

i flera år! köpte den på bluebox.se som nog är den allra bästa presentshopen på nätet!

 

 

2010-02-13
22:47:09

play - famous

äntligen kan man få höra denna låten i sin helhet! har kollat på made in sweden varje vecka nu.

tycker den är riktigt bra. dock är jag lite trött på den eftersom det bara vart prat & klipp från

just denna låten i made in sweden.. synd.

 

2010-02-13
17:41:42

movin' out

kan även meddela att det kommer ske ännu en flytt av bloggen snart. jag vet jag är rörig men man ska aldrig nöja sig, haha. håll utkik!
2010-02-13
16:00:29

the big intervju

var ju som sagt på intervju på ikea igår. var så jäääkla nervös hela morgonen så det var tur jag hade lite att pyssla med hehe. höll på att missa bussen ut också eftersom tidtabellerna inte stämde alls. jäkla karlstadbuss alltså.. deras bussar är ALLTID sena. hata!

ut till ikea kom jag iaf och rörig som jag är så hittade jag först inte var jag skulle gå, men till slut så. fick skriva in mig och fick besöksbricka och sådär. sen körde vi igång. det var som jag hade väntat mig, alltså en himla massa frågor. vissa svåra och andra mindre svåra. när jag gick därifrån vara jag deppigast i hela världen för tyckte det hade gått asdåligt och jag hade gjort bort mig i princip. gick och tog en latte inne på bergvik, lugnade ned mig och pustade ut. nu i efterhand är jag nöjd med hur det gick, jag gjorde mitt bästa, tycker det gick bra. nu får vi se vad det blir, hoppas hoppas! * ler *
2010-02-13
15:55:49

lördag i karlstad

tidigare: kollade reprisen av os-invigningen. sen ny säsong av biggest loser. slagit in present till björn och alla hjärtans dag-present till L.
nu: L ligger och sover och jag vettefan vad jag ska hitta på. trött..
senare: hem till becka & björn på lite kaffe/tårta. men det blir icke långa stunden för jag måste hem och kolla in melodifestivalen hehe!
2010-02-11
20:10:26

helgen kommer snart

som sagt börjar denna helgen med jobbintervju för mig imorgon. efter det ska jag & L runt på bergvik lite, jag måste eventuellt köpa en ny mobilladdare då jag förmodligen brutit sönder den jag har nu. sen ska jag även inhandla en såndär kabel man behöver för att koppla ihop laptopen med tv:n. är så jäkla trött på att kolla på film/serier på datorn, blir blind snart ju. sen blir det nog hemåt igen för vår del..

på lördag fyller bästaste björn 25 år, gammel blir han nu haha. så vi skulle väl eventuellt dit på eftermiddagen på lite smörgåstårta, det tackar man inte nej till hihi!

söndag är det alla hjärtans dag och töntiga som vi är ska vi bara ägna hela dagen åt varandra. myyys!

mittemellan detta blir det förhoppningsvis lite inredande i lägenheten. L skjuter upp allt hela tiden medans jag vill att allt ska va klart nu. aja, jag får blinka lite med ögonen så gör han som jag säger sen, haha.

2010-02-11
14:52:51

föreberedelser för morgondagen

huuu nu är jag nervös alltså. sitter i skolan nu och ska precis packa ihop för dagen. har suttit och förberett mig inför intervjun imorgon. jag har bestämt mig för att kicka ass på denna intervju, så därför tänker jag förbereda mig lika ordentligt som jag brukar göra inför prov/inlämningar i skolan. här ska ingenting lämnas åt någon slump va..

ska packa ihop nu som sagt och ta bussen ut till bergvik. måste köpa nytt hårspray och jag kan tyvärr inte vänta till imorgon hehe..

sen i eftermiddag/kväll blir det till att fortsätta med förberedelserna.
2010-02-11
07:32:47

rihanna - rude boy


klicka HÄR för att se & lyssna på rihannas nya singel.

2010-02-11
07:27:24

torsdag i karlstad

tidigare: uppe vid 06 för hade lite grejor att stå i. dock segade jag som fan så jag blev inte ute i god tid.
nu: dricker det sista av kaffet.
senare: till skolan för studiegrupsarbete. sedan seminarium. sedan ska jag förbereda mig inför intervjun imorgon. sen ut till bergvik, maaas.

2010-02-10
13:30:04

onsdag i karlstad

tidigare: pluggisch. maaaat! pussat på L.
nu: kaffe och bloggfix.
senare: inreda lite här hemma, gardiner ska upp. lite the tudors kanske?
2010-02-10
11:08:27

bäst just nu #2

2010-02-09
21:40:40

alla hjärtans dag

på söndag är det alla hjärtans dag. det är inte många gånger de senaste 5 gångerna som jag vart singel denna dag haha. förra året var jag det och då får det ju en annan innebörd. detta året är jag ju inte singel hihi.

jag tillhör den skara människor som egentligen inte behöver en specifik dag i kalendern för att visa extra kärlek till nära & kära. detta är något man ska kunna visa varje dag, året om. alla hjärtans dag är en kommerciell dag då handeln hoppas på att man ska köpa massa dyra presenter till dom/den man tycker om. men det är ju den grundläggande tanken bakom dagen som räknas, tanken att få och ge tid till att ta extra mycket hand om sin hjärtevän. så jag tycker att alla hjärtans dag behövs på många sätt.

själv har jag & L inte planerat något speciellt. L och björn hade planerat att hitta på något skoj för mig & becka, men tösen jobbar ju så det blev inget hehe. jag har köpt en otroligt fin sak till L som vi kommer kunna ha för alltid och båda ha glädje av. vad det blev för något får ni se efter dagen hihi.

dock kan jag inte tänka så mycket på alla hjärtans dag just nu haha, för först och främst ska jag ta mig igenom fredag förmiddag, närmare besämt fredag kl: 10.00. då ska jag på anställningsintervju på IKEA här i karlstad, helt galet nervös är jag, men samtidigt otroligt taggad!
2010-02-09
19:15:33

idolen per morberg

i lördags kväll fick jag & björn helt plötsligt för oss att vi skulle kolla i per morbergs kokbok
som han och rebecka hade hemma hos sig. helt stört.. satt och bläddrade bland alla recept och
kommentarerna var "ååh, det är gott!" eller "nee, det tycker jag inte om!". jag berättade även
mäkta stolt att jag hade lärt mig äta fisk haha. eftersom, iaf jag, & björn tydligen inte är de
skarpaste knivarna i lådan vad gäller sånt här så satt vi ett bra tag och filosoferade över
varför det heter "plankstek" egentligen. till slut frågade vi becka och visst var det så
att det heter så för att steken serveras på en planka. larvigt tyckte vi, haha.
2010-02-09
17:03:20

bäst just nu

2010-02-09
13:48:49

glamourama @ tv3play

igår var det ju premiären för TV3's nya serie glamourama. där får vi följa anna hibbs, michaela forni och petra tungården och deras liv. tydligen ska detta vara någon svensk version av the hills.. känns dock inte riktigt så, men det är väl tur det hehe. jag gillar petra, tycker hon är råcool. och anna hibbs har nog sveriges snyggaste garderob, vill ha ALLT som hon visar upp i sin blogg.
serien vet jag dock inte riktigt vad jag tycker om än. fattar inte riktigt vad den går ut på.. igår lades det upp två asvnitt av serien, vet inte när nästa kommer men.
anna hibbs gjorde i alla fall ett tappert försök att vara oblyg och prata bortamatch-sex i TV. det gick väl sådär om man säger så haha.. michaela svarade med ett "okeeej.." och så byttes det samtalsämne. haha. om tjejerna ska fortsätta berätta om jobb, fester och dejting i TV så får de allt sluta vara så blyga och vara ärliga istället. go for it!
klicka HÄR för att läsa aftonbladets egna artikel om tjejerna.
2010-02-09
11:16:30

tisdag i karlstad

tidigare: så jävla trött på morgnarna nuförtiden, fattar som sagt inte. tog mig en långdusch och försökte vakna till.
nu: det obligatoriska morgon/förmiddagskaffet.
senare: plugga som sjutton. sen blir det inte många växlar. borde träna men motivationen ligger på -220.
2010-02-08
20:05:34

when love takes over

tro, hopp & kärlek.
2010-02-08
12:01:33

funderingar

ibland så har man liknande funderingar som linda i "en annan del av köping". man funderar över sitt liv och undrar om detta är vad man får nöja sig med? när man pluggar känns det som att man befinner sig i paus-läge i livet. och det känns inge bra alls.
2010-02-05
08:52:10

fredag i karlstad


tidigare
: ingen sovmorgon här inte.
nu: dricker morgonkaffe & väntar på att L ska bli klar.
senare: till uni med L. skriva ut lite grejor. till bergvik och göra lite ärenden. till staden och göra lite ärenden. kanske hittar nått fint på stan också? fredagsmys.

2010-02-04
21:32:54

hoppsan

nån klassfest blir det icke iaf inte för lilla mig. hade totalt glömt bort att jag redan lovat bort mig till becka bus. tur hon ringde mig förut ikväll haha annars hade hon stått där själver höhö. sugit att inte kunna träffa klasskompisarna på lördag men.. å andra sidan trodde jag att det var en klassfest, men tydligen inte.

vad jag & becka hittar på det vettefasiken. kan kanske till och med bli utgång.. någon form av utgång blir det nog i alla fall. jag säger som becka: "det spelar ingen roll vad vi gör för så länge du & jag är med så lär hela karlstad gunga!". och det är så sant. efter ett par glas vin kan vi inte vara tysta och springer runt som två nackade hönor. haha!

 

 

2010-02-04
18:27:15

klassfest






change of plans då. klassfest på lördag blir det! kommer få stressa lite hem från åmål, men hade ju ändå tänkt åka hem samma dag så. kommer bli skoj! eller ja, klassfest och klassfest, det verkar inte som vi blir så många hehe. menmen, det är bara att köra på ändå!
2010-02-04
08:03:28

torsdag i karlstad

tidigare: upp innan klockan ringde, haha när hände det senast liksom!
nu: väntar på att få springa bort till bussen och åka till skolan.
senare: seminarium fram till 12. sen hem och STÄDA!
2010-02-03
19:45:16

sjukt jobbig eftermiddag

nu sitter jag här och kan ÄNTLIGEN andas ut, och äta mat. mådde skumt imorse när jag vaknade men tänkte inte så mycket på det eftersom jag sen satt och pluggade ett par timmar. men sen när jag blev klar med det mådde jag piss igen, illamående och yr och ont i magen. verkar dock som det gick över för mår mycket bättre nu som sagt. vore ytterst passande om jag blidde sjuk nu liksom.
nu är vi i alla fall klara med all min flytt från frödings och hit till norrstrand. har varit skitjobbigt med en jäkla massa att göra. har nu fått ihop min nya byrå också så nu har jag någonstans att göra av mina kläder som just nu ligger i en hög i ett hörn. usch, får ta en rensning till när jag organiserar allt.
nu är det bara tavlor och hyllor och en lampa som ska upp, sen är vi klara!
nu när mitt helvete är över pushar jag på becka så mycket som möjligt eftersom hon & björn är full fart att flytta från varsina lägenheter till en gemensam i viken. heja heja!
2010-02-03
09:12:50

onsdag i karlstad

tidigare: sovit sjukt dåligt inatt så är megatrött idag. det blir alltså en himla massa kaffe!
nu: kollar facebook. dricker kaffe. försöker undvika alla nyhetssajter eftersom jag inte vet än vem som vann paradise hotel, vill inte få reda på det i förväg heller.
senare: plugga hela långa dagen. byrån är färdigmonterad så ikväll blir det pill med alla kläder.
2010-02-02
14:08:21

tisdag i karlstad

tidigare: så jäkla trött på morgonen nuförtiden, fattar inte varför. en massa kaffe och pill med lite hemliga saker.
nu: väntar på maaaat!
senare: ta mått på min balklänning som jag håller på att sälja.
2010-02-01
13:35:26

följ mig!

för er som håller koll på era bloggar via bloglovin.com, klicka på
knappen i rutan till vänster för att lägga till min blogg till era prenumerationer!