2009-11-19
12:05:42

paris: uppdatering


nu är det inte långt kvar alls tills vi sitter på planet till paris, närmare besämt endast 1 vecka! tiden har gått förvånansvärt fort sedan vi bokade i början av oktober. snart är det alltså dags.. börjar nu fundera över lite packning och sådär, har dock ingen koll på vad jag ska ha för kläder på mig. det kommer garanterat vara över 10 grader varmt, vad har man på sig då? funkar skinnjacka? vinterjackan blir ju alldeles för varmt alltså.

har haft lite krångel med våra transferbiljetter då sidan vi bokade dem på har kollapsat totalt. men nu verkar det dock som att det löser sig. hade vart lagom roligt att behöva betala 52 euro igen liksom.. det var tur att jag spontant gick in och kollade vår bokning under helgen. vad hade vi gjort annars..

L har aldrig kört till skavsta förut så vi ska låna en GPS av svärmor och svärfar, det var snällt! ställer bilen på långtidsparkeringen alla dagarna. bensin + avgift för parkering går på ca 500 kr/person vilket är väldigt billigt, hade varit ruskigt dyrt att annara första ta tåget/bussen och sen flygplatstransfer till skavsta. tur man har tillgång till bil då liksom.

växla pengar blir det till att göra i början av nästa vecka. har dock ingen aning om hur mycket man behöver ha med sig. har räknat på 7000 kr.. den summan är ju lite till överdrift men man kan ju alltid växla tillbaka sen.

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: